Jdi na obsah Jdi na menu
 


Metin2

17. 6. 2012

Popis online hry Metin2:

Browser MMOG hra Metin2 online - Metin 2 tě unese do orientálního světa plného fantazie a magie. Orientální akční MMOG hra. Tvůj osud - a osud celého světa Metin 2 - leží ve tvých rukou!

Nech se ovládnout malebnýmii vesnicemi a dech beroucími krajinami v tomto světě dálného východu. Ale bohužel, stíny se teď plíží po celé zemi: vliv kamenů Metin přináší strach, zkázu a válku. Pozdvihni svůj meč a poznej svůj osud.

Braň své království
Po dlouhou dobu byla království Shinsoo, Chunjo a Jinno strážena dechem Dračího boha. Ale nyní je tento fascinující svět v ohrožení: dopad kamenů Metin způsobuje hluboké rány kontinentu a rozsévá strach a ničení. Mezi královstvími vypukla válka. Divoká zvířata se přeměnila v krvelačné bestie a démoni se objevili v temných zákoutích. Staň se mistrem bojových umění a ochraň svou zemi a její obyvatele!

Staň se díky intenzivnímu duchovnímu studiu a tvrdému tělesnému tréninku mistrem bojových umění a bojuj jako spojenec Dračího boha proti temnému vlivu kamenů Metin, jehož zhoubný vliv ničí zemi a její obyvatele. Bojuj v troufalých a bouřlivých bitvách za jednu ze tří říší, dobývej jejich území a majetek. Pokus se je sjednotit a staň se jediným vládcem celého kontinentu. Učiň přítrž vlivu kamene Metin nebo si podrob jeho zhoubnou sílu ke svému prospěchu.

stránka: http://www.metin2.cz/?kid=5-02031-03831-1105-120281f3

cena:zdarma