Jdi na obsah Jdi na menu
 


icq

Jednoduchá komunikace na Internetu

Náhled programu ICQ
 

 

Přihlašování do ICQ je nyní ještě snazší než kdy předtím. Jednoduše si stáhněte nové ICQ, přihlaste se pomocí vašeho Facebook jména a hesla a chatujte se všemi přáteli z Facebooku, Google Talk a ICQ. Přihlásit se můžete také pomocí vašeho mobilního čísla a chatovat se všemi kontakty z vašeho seznamu.

ICQ poskytuje optimální integraci mezi uživateli osobního komunikačního nástroje a jejich onlinových sociálních aktivit. Vedle klasického seznamu kontaktů může uživatel nyní v rámci ICQ najít seznam přátel z různých sociálních sítí, a to vše v reálném čase. Uživatelé již nebudou muset otvírat prohlížeč a přihlašovat se do každé sítě, ve kterých jsou členy nyní najdou vše na ICQ. Uživatelé mohou také komentovat novinky se svými přáteli přímo z ICQ a jejich komentáře budou automaticky zveřejněny na příslušné sociální síti.

Verze ICQ dnes nabízí integraci se sociálními sítěmi Google+, Facebook, YouTube, Twitter a Flickr.

Nová verze ICQ rovněž zavádí globální osobní status updatování na tzv. jedno kliknutí, což znamená, že uživatelé si mohou vybrat, na kterých z podporovaných sociálních sítí chtějí zveřejnit své osobní zprávy, to vše pohodlně prostřednictvím rozhraní ICQ.

Uživatele přivítá inovované uživatelské rozhraní, software plně kompatibilní se všemi verzemi systému Microsoft Windows, včetně Windows 7. Další zlepšení zahrnují barevná schémata, která jsou plně přizpůsobená náladě uživatele, nový uživatelský profil s aktuálními informace o uživatelích informačních kanálů a obrázků, které je možno sdílet s přáteli.

Nové funkce v ICQ:

  • Přihlaste se do ICQ ještě jednodušeji než kdy předtím! - Použijte pro přihlášení do ICQ svůj Facebook účet nebo své mobilní číslo a ihned můžete začít chatovat se svými přáteli z telefonního seznamu, Facebooku, Google Talk a samozřejmě ICQ.
  • ICQ nyní umožnuje vicenásobné přihlášení na několika zařízeních současně. Díky tomu můžete komunikovat s přáteli kdekoli a kdykoli ze zařízení, které je pro Vás aktuálně nejvhodnější.

Licence: free

ke stažení: www.icq.com/

číslo verze: 7.7   aktualizováno: 9.března.2012

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář