Jdi na obsah Jdi na menu
 


Need For speed vyjde 18 listopadu !

2. 5. 2011

Společnost Electronic Arts připravuje nové pokračování herní série Need for Speed s podtitulem The Run. V něm se hráči ocitnou na opačné straně zákona a vydají se na náročný závod napříč Amerikou ze San Franciska do New Yorku.

Milovníci adrenalinové akce a zběsilé rychlosti se 18. listopadu dočkají nového pokračování kultovní automobilové série Need for Speed, které ponese jméno The Run. Hráči se v této hře ocitnou na opačné straně zákona a vydají se na náročný závod napříč Amerikou ze San Franciska do New Yorku, začínající u Golden Gate Bridge a končí u paty Empire State Building. Závodníci budou ve hře vtaženi do světa ilegálních závodů, kde je v sázce opravdu hodně. Tvůrci slibují náročné překonávání hranic, proplétání hustým provozem velkoměst, riskantní jízdu po zledovatělých cestách horských průsmyků a průjezdy úzkými kaňony s plynem na podlaze. Need for Speed The Run přitom nabídne propracované vizuální zpracování herního prostředí a fyzikální model chování aut na různých vozovkách.

Need for Speed The Run přijde i s novým stylem prezentace příběhu. Součástí hry bude opět Autolog, jejímž prostřednictvím lidé mohou například sledovat vývoj své kariéry a porovnávat statistiky. Uvedení titulu Need for Speed The Run na trh v Česku a na Slovensku je plánováno na 18. listopadu 2011 ve verzích pro videoherní a zábavní systém Xbox 360, počítačový zábavní systém PlayStation 3, PC, Wii a Nintendo 3DS

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář