Jdi na obsah Jdi na menu
 


Přechod na windows 7

12. 5. 2011

Používáte na svém současném počítači operační systém Windows XP a přemýšlíte nad přechodem na Windows 7? Je ale váš počítač na tuto změnu připraven? To vám prozradí šikovný nástroj.

Pokud se rozhodnete pro přechod na Windows 7, pak byste ještě před jejich nákupem měli prověřit, zda budou na vašem stávajícím počítači bez problémů fungovat. S tím vám pomůže nástroj Windows 7 Upgrade Advisor 2, který pochází přímo od Microsoftu a dokáže podrobně otestovat současný stav vašeho hardware. Po dokončení testu se ihned dozvíte, zda je možné na váš počítač nejnovější operační systém od Microsoftu nainstalovat. Pokud by některá z komponent nevyhovovala, nástroj Windows 7 Upgrade Advisor 2 vás na tuto skutečnost upozorní a nabídne informace o jejím potřebném upgradu.

Pro použití nástroje Windows 7 Upgrade Advisor 2 je nutné používat minimálně operační systém Windows XP s nainstalovaným opravným balíčkem Service Pack 2. Pokud používáte Windows Vista, pak by měl být váš počítač s největší pravděpodobností na příchod Windows 7 připraven. Pokud je však vaším operačním systémem Windows XP, pak je vhodné stav hardware před instalací prověřit.

licence:free(zdarma)

ke stažení:www.microsoft.com

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář